Форвард Руха Ігор Краснопір поділився емоціями від перемоги над марокканцями у матчі 2-го туру футбольного турніру Олімпійських Ігор у Парижі.

“Якщо чесно, я просто лежав у цей момент, у мене була дуже сильна задишка. Коли я забивав м’яч, думав, що гол зарахують і навіть не думав, що його перевірятимуть, просто відпочивав.

Наскільки важко грати за такого тиску трибун? Дуже важко. Ти виходиш на стадіон – тебе освистують. Це психологічно тисне. Але ми професіонали, маємо підлаштовуватися під різні обставини. Ми цей тиск “приглушили”.

Цей матч забуваємо, у нас залишається фінал у групі за вихід у раунд плей-офф. Всі думки про наступний поєдинок. Аргентина – суперник серйозний. Рухаємося далі”, – сказав Краснопір у коментарі Суспільне Спорт.

Нагадаємо, після 2-х турів у всіх команд однакова кількість очок – по 3. Україна за додатковими показниками йде третьою, пропустивши вперед Аргентину та Марокко. Свій завершальний і вирішальний поєдинок підопічні Руслана Ротаня проведуть у вівторок, 30 липня, проти аргентинців.