Сага з переходом Артема Довбика в мадридський клуб продовжує набирати обертів.

Атлетіко не відмовився від ідеї підписання Артема Довбика попри події, які відбулися за останні декілька днів, повідомляє Marca.

Попри те, що домовленість, якої досягли Атлетіко, Жирона та сам Довбик підвисла у повітрі після втручання Роми, “матрацники” вважають українця великим професіоналом і вірять йому на слово. Водночас вони не піддадуться на шантаж агента гравця.

За інформацією джерела, позиція Атлетико дуже проста: вони не відступлять ні на дюйм від умов, узгоджених трьома сторонами, навіть якщо це означатиме втрату гравця на користь Роми.

Зазначається, що м’яч тепер на боці форварда, попри тиск його представників. У мадридському клубі вірять, що Довбик зможе відстояти своє бажання зіграти в Лізі чемпіонів в одному з європейських грандів (у Ромі він змагався б у Лізі Європи) і дотримається слова щодо трансферу в Атлетіко.

Нагадаємо, останнім часом чутки пов’язують Довбика з переходом у Рому, яка погодилась заплатити Жироні 32 млн євро + бонуси в розмірі 5 млн євро. Цікаво, що Жирона вимагала за найкращого бомбардира Ла Ліги 2023/24 від Атлетіко 40 млн.