Гент став недосяжним для переслідувачів, і знову забронював собі місце у плей-офф кваліфікації третього за статусом єврокубку.

У квартеті команд, які претендували на місце в Лізі конференцій, теж не довелося чекати на останній тур. Гент обіграв на виїзді Генк (2:0) і став недосяжним для конкурентів.

Перемогу, а з ними і путівку до третього за значимістю єврокубкового турніру, гостям принесли голи марокканця Тиссаудалі та бельгійця Одіджі-Офо. Останнього на 82-й хвилині поєдинку замінив Роман Безус.

31-річний українець у 22 матчах нинішнього чемпіонату Бельгії забив три голи та віддав чотири результативні передачі. Ще один асист наш півзахисник зробив у Лізі конференцій, де Гент дійшов до 1/8 фіналу, де поступився грецькому ПАОКу (0:1, 1:2). Крім того, цього сезону Роман допоміг Генту завоювати Кубок Бельгії.

Термін дії контракту Безуса закінчується 30 червня і, за чутками, бельгійці не мають наміру продовжувати співпрацю з вихованцем полтавського футболу, який виступає за них із січня 2019 року.