Півзахисник «Металіста 1925» Владлен Юрченко прокоментував поразку від «Лівого берега» (1:1, пенальті 4:5) у 1/2 фіналу «турніру чотирьох» за право замінити «Дніпро-1» у наступному сезоні УПЛ.

– Віктор Скрипник неофіційно, але сказав, що йде у відставку. Якщо у команди буде можливість поговорити та зупинити його, ви спробуєте щось таке зробити?

– 100%. Ми про це говорили. Команда у роздягальні сказала, що це більше поспішне, емоційне рішення. Ми сподіваємося, що керівництво підійде до цього питання більш зважено, буде рішення. Я хочу, щоб ми працювали далі, тому що зараз у нас була гарна атмосфера і те, як ми почали гру, який був настрій… Я не можу сказати, що щось можна було змінити. Тільки могли забивати 1,2,3 і закінчувати цю гру. Але ми не забили. Це футбол, це буває. Прикро, що це стається з нами вже вдруге за 2 місяці.

– В тебе є враження, що команда підвела тренера?

– Ми програли, але я можу сказати, що всі дуже хотіли, горіти бажанням грати. Мені важко, просто соромно щось зараз говорити, тому що ми програли. Це треба визнати і якось рухатися далі, – сказав Юрченко.

Нагадаємо, що після гри тренер харківʼян Віктор Скрипник подав у відставку.