Віце-президент Ворскли Олег Лисак озвучив плани клубу щодо розвитку власної інфраструктури в умовах війни.

“Можу підтвердити, що наразі ми виношуємо ідею про зведення нового сучасного стадіону на 16-18 тисяч місць. Маємо розуміння, відпрацьоване спільно з Інститутом розвитку міста, що реновація стадіону Ворскла ім. О. Бутовського повинна проходити без закриття чинної арени.

Як відреагувала міська рада на прохання передати на баланс клубу стадіон ім. Бутовського? Звичайно, депутатам міськради в цей непростий час питання головної спортивної арени регіону може здатися не на часі, але ми готуємось до публічного обговорення і віримо, що знайдемо консенсус.

У нас є передпроектні пропозиції. Мета – відповідати міжнародним вимогам для проведення матчів, що приймають матчі найвищого рівня, нормам регламенту ФІФА/УЄФА. Також планується створити максимально комфортні умови для наших уболівальників: зони відпочинку, дитячі майданчики, зони гостинності тощо.

Хто запропонував побудувати новий стадіон? Наш почесний президент, Костянтин Жеваго, фактично є генератором цієї ідеї і ми перебуваємо в активному діалозі щодо реалізації такої ідеї”, – поділився Лисак в коментарі Українському футболу.

Раніше повідомлялось, що у випадку погодження будівництво нового стадіону планують розпочати вже після війни.