Головний тренер “Миная” Желько Любенович прокоментував перемогу над “Епіцентром” (3:3, пен. 5:3) у півфіналі “турніру чотирьох” за право зіграти в УПЛ.

– Хочу сказати дякую своїй команді за перемогу. Вони заслужили це, тому що дуже багато працювали на цих зборах, завжди були під тиском, незрозуміло, в якій лізі гратимемо – і це на них впливало дуже сильно.

Тому ми продовжуємо так, як грали весною – шокувати нашою грою, нашими результатами. Я розумію, що для мене та вболівальників це не зовсім спокійно, але найголовніше – що досягаємо результату. А сьогоднішній результат – це перемога.

– Що можете сказати про суперника в фіналі?

– Суперник дуже хороший. Вони теж заслужили сьогодні перемогу, як і ми. Я їм бажаю удачі та успіхів у подальшому.

Також хочу сказати, що я радий за Кисіля, який забив вирішальний пенальті. Повірте, він заслужив цей гол, заслужив, щоб саме він вирішив цю гру. Тому я дуже вдячний йому та вдячний Богу за те, що він йому дав цей шанс, щоб він нарешті став героєм.

– Ми ще не знаємо, де буде фінал. Ваші думки щодо цього?

– Почекаємо, яке рішення ухвалять. Сподіваємося, що буде хоч трохи ближче, ніж Рівне, щоб менше їхали, тому що дуже багато сил витратили в дорозі.

Зараз, якщо ще далі будемо їхати, і гра на 3-4 день – то це дуже важко буде для нас. Будемо сподіватися, що, може, у Львові, якщо вони захочуть – ми були б не проти, – сказав Любенович, якого цитує УПЛ ТБ.