Півфінал плей-оф за місце в УПЛ
П’ятниця, 26-е липня Рівне, стадіон “Авангард”
Арбітр: Коваленко Андрій
“Епіцентр” 20:00 “Минай”
відеотрансляція: УПЛ ТБ

Епіцентр”: останні новини

Якщо у першому матчі плей-оф за вихід в УПЛ проти “Вереса” команда із Кам’янця-Подільського зуміла нав’язати боротьбу рівнянам та розписала нічию (1:1). То у матчі-відповіді в гостях підопічні Сергія Нагорняка, хоч і тримались досить гідно, але в силу відсутності досвіду попливли і пропустили тричі.

“Епіцентр” провів певну невелику трансферну кампанію, але того ж вищезгаданого досвіду за два місяці точно не прибавилось… Кам’янчани підписали Запорожця, Равлика та Проціва. В свою чергу команду покинуло відразу шестеро виконавців: Гірний, Стень, Глущук, Алібеков, Гринь та Козловський. Враховуючи бюджет та місце у Першій лізі, нічого особливого.

По суті це та сама команда, яка і грала проти “Вереса”. І чи вистачить цього, щоб нав’язати боротьбу, хоч і тотальному аутсайдеру, але ж при цьому досвідченому бійцю за мірками чемпіонату України. Велике питання.

У товариських іграх у це міжсезоння “Епіцентр” також нічого екстраординарного не продемонстрував, але при цьому гра була досить цікавою від кам’янчан. Три спаринги і одна перемога. Тріумф був зафіксований проти київської “Оболоні” – 4:2. Також була поразка від “Скали 1911” (1:3) та нічия із житомирським “Поліссям” (2:2).

Орієнтовний склад “Епіцентру”: Чернобай, Климець, Григоращук, Мороз, В. Кристін, Ліповуз, Миронюк, С. Кристін, Беженар, Проців, Кравчук.

Минай”: останні новини

Багаторічний аутсайдер УПЛ активно готувався до пониження у класі. Зокрема, закарпатський клуб встиг і провести певну чистку власного складу.

Зокрема, стан “лисиць” покинули Петько, Вашкеба, Корнійчук, Кемкін, Піддубний та Вітенчук. До того ж, з ростеру вибув досвідчений Нємчанінов. На зміну ж цим футболістам прийшли Пріхна із “Поділля”, Рязанцев із молодіжного складу “Ворскли”, та Дворенко і Шалфеєв – обоє з “Буковини”. Крім того, повноцінний контракт підписав 20-річний форвард Гунчев.

Якщо ж говорити про підготовку до виступів у Першій лізі, то “Минай” встиг провести відразу п’ять контрольних спарингів. При цьому, закарпатці у цих товариських іграх здобули лише одну перемогу – у матчі проти сусіда по регіону ФК “Севлюш”. Поразки ж були зафіксовані з харківським “Металістом”, львівськими “Карпатами” (обидва – по 1:3) та полтавською “Ворсклою” (0:1). І ще була нічия з чернівецькою “Буковиною” – 1:1.

А, ну і ще погром над аматорським колективом СК “Вільхівці” – закарпатці покуражились на славу і відгрузили опонентам відразу чотири м’ячі.

Загалом, результати не вражають. І “Минай” точно не став сильнішим в порівнянні з фіналом минулої кампанії, але все ще має більший досвід виступів в елітному дивізіоні. Це і може зіграти ключову роль у протистоянні з абсолютним потенційним дебютантом в особі “Епіцентру”.

Орієнтовний склад “Минаю”: Бандура, Скиба, Кисіль, Дворовенко, Чуєв, Пріхна, Тишук, Вакула, Гунічєв, Кораблін, Ременяк.