Відомий журналіст Ігор Бурбас повідомив вражаючі деталі щодо агентської діяльності зірки Арсеналу та збірної України Олександра Зінченко. Відомо, хто є його партнером.

Поки Олександр Зінченко виступає у складі Арсеналу та збірної України на футбольному полі, його справи рухаються і поза полем, де він нещодавно підписав контракт з новою агенцією – Unique Football Agency.

Ігор Бурбас повідомив гучні деталі цієї ситуації, в якій замішані люди з посадами в УАФ.

«Мені подейкують, що це агенція самого Зінченка. Просто туди поставили людину [Юрія Кухарського], яка керує за документами. Є ще одна версія, злі язики говорять, що Зінченко не сам в цій компанії, а є партнери.

Я відмовляюся вірити в цю історію, але говорять що одним з його партнерів є Андрій Шевченко, а іншим є комерційний [насправді генеральний] директор «УАФ Маркетинг» Артемійс Рябовс».

Журналіст розповів, хто такий Рябовс і яке відношення він має до цієї справи.

«Це людина, яка обʼєднує Зінченка і Шевченка, тому що він веде їхні фонди благодійні, ще якимись справами займається. Принаймні раніше займався, до роботи в УАФ.

Я думаю, що ця версія небезпідставна, але не претендую називатися істиною останньої інстанції. Такі ширяться чутки».

Окрім цього, інсайдер поділився інформацією стосовно спільних справ Зінченка та Рябовса. Нагадаємо, що гравець Арсеналу також є членом Виконкому УАФ.

«Якщо вірити цій версії, то Рябовс давно працює із Зінченком. Те що мені розповідали, то в Сашка був агент – Алан Прудніков. Зінченко у нього був не один і він не міг нянькою виступати, то він як раз взяв цього Рябовса.

Він дав йому повноваження бути куратором Сашка, і він в Лондоні займався його справами. Тобто Рябовс був позаштатним агентом Зінченка в Англії», – сказав Бурбас в ефірі YouTube-каналу «BurBuzz».