Нападник Динамо та збірної України U-19 Матвій Пономаренко висловився щодо свого майбутнього.

“Я дізнався про інтереси від клубів вже з преси. Проте мій агент говорив, що були зацікавленості з боку однієї команди, але справа так і не дійшла до чогось серйозного. Краще не говоритиму, що це за клуб. Можу лише сказати, що це команда з чемпіонату Англії.

Мій улюблений клуб – це Реал. Вважаю, що це найкраща команда світу. Думаю, що всі футболісти хочуть потрапити туди, бо це дуже великий клуб з великою історією. І, звичайно, моя мрія – це грати за “вершкових”.

Якщо говорити саме про лігу, то це Англія. Там, напевно, найбільш інтенсивний чемпіонат серед усіх. Дуже високий рівень майстерності у гравців, тому там дуже цікаво. В АПЛ завжди велика конкуренція, всі можуть один одного обіграти. І тому цей чемпіонат, я вважаю, стоїть на першому місці і є найбільш конкурентним”, – сказав Пономаренко в інтервʼю Українському футболу.

Нагадаємо, минулого сезону Матвій забив за юнацьку команду Динамо 24 голи у 28 матчах, тим самим встановивши рекорд результативності в чемпіонатах України U-19. Якщо рахувати за кількістю ігрового часу, то на кожний влучний удар нападник витрачав 88 хвилин. Пономаренко також провів 8 матчів за головну команду Динамо, в яких відзначився 1 голом. Transfermarkt оцінює його у 250 тисяч євро.