Вінгер київського “Динамо” Владислав Кабаєв поділився враженнями від перемоги над белградським “Партизаном” у матчі кваліфікації Ліги чемпіонів.

У вівторок “Динамо” розгромило “Партизан” у першому матчі 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Кияни обіграли суперників із рахунком 6:2.

Згодом Кабаєв, який став автором одного із голів “Динамо”, висловився про успішний матч для “біло-синіх”.

“Емоції вщухли одразу після фінального свистка. Готувалися до цієї гри, розуміли, проти кого граємо, що ця країна й цей клуб підтримують війну в Україні.

Думаю, вболівальники і на стадіоні, і біля екранів телевізорів бачили, з якими емоціями ми вийшли на поле. І навіть забивши три-чотири мʼячі, ми не зупинялися, тиснули, хотіли подарувати хоч трохи позитивних емоцій усім уболівальникам, усім нашим Захисникам.

Так, краще не вигадаєш. Але ми провели хороші збори, плюс хороший подразник – команда із Сербії. Скажу за себе, що я на поле виходив дуже злим. Усе одно було, хто забʼє, адже в нас була задача виграти за будь-яку ціну. Якби ще не пропустили, будо б узагалі чудово, а так – є над чим працювати”, – сказав Кабаєв.