Александар Станоєвич поспілкувався з пресою після першого матчу 2-го раунду кваліфікації ЛЧ.

“Абсолютно невтішний результат. У всіх сенсах. Ми дуже легко пропускали голи. Це відбувалося за рахунок того, що гравці “Динамо” діяли на зовсім інших швидкостях. Ця команда показала, наскільки вища за нас за рівнем за всіма елементами гри. Це показник того, де ми перебуваємо стосовно Ліги чемпіонів. Нам до цього рівня ще дуже далеко.

Перший тайм був рівним. Так, “Динамо“ контролювало гру, але ми змогли відкрити рахунок. А потім пропустили 3 голи за 5 хвилин. Із серйозними командами такого не трапляється. Це повністю перевернуло гру, зламало її. Це був шок для нас”.

“У перерві ми сказали хлопцям, щоб вони залишалися в грі, намагалися забити гол. І вони це зробили. Але цим ритмом, цією швидкістю “Динамо“ нас просто замучило — ми не витримали рівня нашого суперника.

Такий рівень конкуренції вимагає потужніших, атлетичніших гравців. Нам нічого не залишається, окрім як спробувати виправити деякі моменти і продовжити роботу. Нам потрібно щось змінювати і вже зміцнювати низку позицій”, – вважає фахівець.

Матч-відповідь відбудеться наступної середи о 21:00.