Колишній півзахисник «Динамо» Мілош Нінкович поділився думками щодо матчу киян проти «Партизана» у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

«Найголовніше для «Партизана» – не програти першу гру, тому що у матчі-відповіді вдома все можливо. Я не впевнений, наскільки динамівці зможуть сконцентруватися, враховуючи, що вони переживають складну ситуацію.

Я думаю, що тренер Шовковський проводить надзвичайно важку підготовку, а це означає, що на початку сезону жоден гравець не буде свіжим. Якщо все підсумувати, то «Партизан» може здобути хороший результат.

Коли я там грав (у «Динамо» – прим.), у команді було багато іноземців. Зараз більше уваги приділяють місцевим гравцям. Зараз все йде добре, 5-6 їхніх футболістів виступають у збірній України, але чемпіонат став слабшим. Раніше «Шахтар», «Дніпро», «Металіст» також були набагато сильнішими.

Війна – це велика проблема. Клуб більше не може запрошувати легіонерів, як раніше, і проводить матчі єврокубків в Польщі без підтримки своїх вболівальників. Все це дуже впливає на команду.

Клуб («Динамо» – прим.) мені дуже допоміг, хоча перші два-три роки було важко. Я прийшов дуже молодим, друзів і рідних не було поруч, але потім все було добре. Якби не «Динамо», я б, мабуть, ніколи не зіграв за збірну і в Лізі чемпіонів.

Це буде дуже цікаве протистояння. Давно не дивився матч «Динамо» повністю, але зараз дуже хотілося б подивитися всі 90 хвилин», – сказав Нінкович.