Головний тренер “Лівого Берега” Віталій Первак прокоментував рішення Виконкому УАФ щодо проведення додаткового міні-турніру, переможець якого замінить “Дніпро-1” в УПЛ.

“На мій погляд, у разі, коли через форс-мажорні обставини клуб УПЛ призупиняє свою діяльність, його має замінити команда Першої ліги, яка фінішувала одразу за тими колективами, які підвищилися у класі. І добре, що на сьогоднішньому засіданні Виконкому УАФ вже на офіційному рівні затверджено це положення у Регламенті змагань нового сезону.

І щоб хоч якось справедливість взяла гору, Виконком УАФ 22 липня ухвалив виважене рішення про проведення додаткового міні-турніру. Звичайно, десь можна бути незадоволеним, що нам за жеребом дістався “Металіст 1925”, який продуктивно попрацював останнім часом на трансферному ринку. Але це нас не лякає, тим більше, що все відбуватиметься у матчах на виліт, тож можливі сюрпризи. Головне, що боротьба за таку бажану путівку до УПЛ триває.

До речі, до поєдинку з харків’янами ми намагатимемося посилитись кількома новачками, що сприятиме конкуренції”, – сказав Первак.