Тренер “Кривбаса” Віталій Вернидуб дав оцінку п’ятому контрольному матчі команди на зборах проти “Аль-Батаї” з ОАЕ (1:1).

– Віталію Юрійовичу, контрольний матч вийшов інформативним?

– Спарингом задоволені. Усі хлопці непогано відпрацювали, проаналізуємо цю гру та будемо робити висновки. На жаль, виграти сьогодні не вдалось, але це на зборах не найголовніше. Важливіше те, що ми створюємо моменти. От і сьогодні було дуже багато шансів для взяття воріт, але трохи підвела реалізація. Будемо над цим працювати, щоб виправити деякі помилки у завершальній стадії атаки.

– Суперник з ОАЕ – екзотичної країни. Спаринг піде нам на користь?

– Кожна гра для нас важлива. Тому що ми отримуємо інформацію, з якою працюємо в подальшому. Суперник – хороша команда, добре навчена. Демонструє швидкісний футбол, грає на перехідних фазах. В чемпіонаті України багато команд, які грають в схожому стилі, за такою схемою.

– Попереду – останній спаринг, і “Кривбас” повертається додому. Чи можна вже підбивати певні підсумки зборів?

– Ми задоволені. Йде планомірна робота. Команда виходить на свій пік. Потихеньку відходимо від навантажень, та вже розпочали підготовку до перших суперників у сезоні. Це дуже важливо. Все наші суперники в новому сезоні будуть вмотивовані, щоб дати “Кривбасу” опір, бронзовому призеру УПЛ.