Як повідомляє телеграм-канал «Футбол з вертольоту», колишній півзахисник «Динамо» Андрій Богданов близький до переходу в ЮКСА.

«Тільки Андрій Богданов зʼявився на ефірі одного YouTube шоу, як вже отримав пропозицію щодо продовження професійної карʼєри. Як стверджують, досвідчений півзахисник за крок до підписання контракту з новачком Першої ліги амбітним ФК ЮКСА. Клуб із Тарасівки вже на перший сезон готовий ставити амбітні задачі і як мінімум має на меті не пасти задніх у першій лізі. Варто очікувати ще кілька підписань, так наприклад ще одним новачком команди стане досить відомий захисник Олексій Зозуля, що виступав за ряд українських клубів, в тому числі і той же «Колос», де перетинався з Богдановим.

Зозуля має замінити одного із лідерів команди минулого сезону Микиту Кононова, який грав за ЮКСУ в оренді, а належав «Дніпру-1». Однак виявилося, що повертатися Микиті нема куди, тому зараз він відправився на перегляд до «Вереса», де, якщо проявить себе на найближчому київському зборі, має шанси підписати повноцінний контракт», – йдеться у повідомленні джерела.