У понеділок, 22-го липня, відбудеться жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій. У процедурі фігуруватимуть команди, а також ігрові пари другого кваліфікаційного раунду.

Попри той факт, що “Дніпро-1” знявся з УПЛ через фінансові проблеми, у офіційних джерелах УЄФА команда фігурує як учасник жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій у складі ігрової пари другого кваліфікаційного раунду “Дніпро-1″ (Україна)/”Академія Пушкаша” (Угорщина).

Також у процедурі фігурує пара “Олімпія” (Словенія)/”Полісся” (Україна).

І “Олімпія”/”Полісся”, і “Дніпро-1″/”Академія Пушкаша” під час жеребкування будуть у посіві. Список їхніх потенційних суперників майже ідентичний – за винятком однієї позиції.

Потенційні суперники:

 

Завтра Дніпро-1, як і Полісся, фігуруватиме у жеребкуванні третього кваліфікаційного раунду ЛК. Потенційні суперники - изображение 1

Відзначимо, що у день жеребкування зранку УЄФА сформує міні-групи по 5-6 команд/ігрових пар, у кожній з яких буде проведене окреме жеребкування. Відтак, список потенційних суперників “Дніпра-1” та “Полісся” зранку понеділка (22-го липня) скоротиться до 5-6-ти позицій.

Початок процедури жеребкування – у понеділок, 22-го липня, о 15:00.