Головний тренер Дніпра-1 Юрій Максимов все ще є працівником дніпровського СК, але, зважаючи на ситуацію у клубі, вже визначився з планами на подальше майбутнє.

Юрій Максимов розказав, що не зважаючи на те, що Дніпро-1 вже повідомив Прем’єр-лігу про своє зняття із сезону-2024/2025 років, його трудова книжка все ще знаходиться в офісі СК.

«Станом на 21 липня у штаті клубу залишилося всього три співробітники: головний тренер Юрій Максимов, директор клубу Антон Фурсов та бухгалтер. Тепер ми можемо утрьох зіграти у відому карткову гру – космічний рамс. Це гра в карти мого дитинства».

Однак зважаючи на те, що з дня на день структура СК Дніпро-1 остаточно припинить своє існування, фахівець вже знає, чим займатиметься далі.

«Напевно, поки стану блогером. Потім аналітиком. Потім, мабуть, закінчу курси PASS, щоб мати змогу працювати головним тренером», – розповів Максимов в інтерв’ю SportArena.

Максимов очолив Дніпро-1 14 вересня 2023 року, замінивши на посаді кермового СК Олександра Кучера.
Окрім Дніпра-1 фахівець також працював з мінським Динамо, київськими ЦСКА та Оболонню, Кривбасом, донецьким Металургом, російською Мордовією, Таразом з Казахстана, Кешлею з Азербайджану, Ворсклою та Звягелем.