Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич – про конкуренцію за місце у стартовому складі “гірників”.

Нагадаємо, що цього літа до донецької команди вже приєдналися Кирило Фесюн, Педріньйо, Вінісіус Тобіас, Бартол Франьїч та Алаа Грамм.

“Як у кожному великому клубі, як у клубі, що виграє багато титулів, конкуренція повинна бути нормальною частиною існування. Як я кажу своїм гравцям: зона комфорту – ваш найбільший ворог. У великому спорті немає місця для зони комфорту. Ми завжди створюємо умови для знищення цієї зони комфорту – у способі мислення, гри.

Завжди має бути здорове протистояння всередині команди, і я хочу, щоб кожен з моїх гравців підштовхував один одного, у хорошому сенсі, до зростання. Як я бачив на тренувальній сесії сьогодні та протягом попередніх днів, це чудовий рівень конкуренції. Я був дуже задоволений їхньою віддачею і тим, як вони змагаються один з одним. Як я неодноразово наголошував: змагання в здоровому сенсі слова повинно бути завжди – і між гравцями, і між клубами”, – цитує тренера сайт Шахтаря.

У суботу, 20 липня, на підопічних Марино Пушича чекає наступний контрольний матч на зборах. “Гірники” зустрінуться з англійським Іпсвічем. Гра розпочнеться о 15:00 за київським часом.