Легіонер Полісся Адмір Брістріч прокоментував свій перехід до житомирського клубу.

“Я вважаю, що мені Бог дав певний дар. Я вірянин і впевнений, що якщо Бог тобі щось дає, то ти мусиш працювати. Не можна просто спати або грати в відеоігри, маючи талант. Треба прикладати зусилля.

Коли мій агент повідомив про інтерес з боку Полісся, я спочатку нічого не знав про цей клуб, бо не стежив за українським чемпіонатом. Я лише знав про Шахтар завдяки Лізі чемпіонів. Потім я дізнався більше, розпитав знайомого, який грає в Україні. Він сказав, що все тут дуже добре і порадив мені перейти в Полісся, адже це амбітний проєкт. Він казав, що якщо у тебе є така можливість, не втрати її. Я трохи подумав і зрозумів, що перехід в Полісся – це крок вперед у моїй кар’єрі.

Були сумніви через війну в Україні. Моя сім’я також переживала: як ти туди поїдеш? Як ти там житимеш? Я відповів, що спочатку треба дізнатися про реальну ситуацію. Коли я з’ясував, що все більш-менш нормально, я вирішив їхати” – сказав Брістріч у інтервʼю для клубної прес-служби.

Нагадаємо, 21-річний форвард приєднався до команди Імада Ашура на правах оренди. Угода буде чинною рік, житомирці матимуть право викупу гравця. Сума компенсації не розголошується.