Генеральний директор “моряків” Анатолій Місюра розʼяснив ситуацію з фінансовими заборгованостями клубу.

“Прес-шум, який ми чуємо останнім часом, не зовсім відповідає дійсності. Ситуація така, що на сьогодні в Україні йде війна, економіка не працює так, як вона працювала раніше. Я думаю, що не тільки у футбольного клубу Чорноморець є якісь економічні питання і проблеми, якщо можна їх так назвати. Але ми не зупиняємося, і ми бачимо ці проблеми як у кінці сезону, так і на початку нового сезону.

Те, що було тоді, і те, що є зараз, – це дві кардинально різні ситуації. Власники клубу дуже плідно працювали в міжсезонний період, залучаючи нових партнерів, допомогу для клубу та власні ресурси для фінансування. Я думаю, що все буде добре. Хоча я не буду заперечувати, що невеликі заборгованості є, але у яких футбольних клубів їх зараз немає? Можливо, їх можна порахувати на пальцях однієї руки.

Це погано, що заборгованість є, але ми планово і по графіку працюємо над вирішенням цих питань. А залучення нових гравців і фінансування вже йдуть за новим затвердженим планом”, – сказав Місюра на клубній прес-конференції.