Львівські Карпати після того, як Мирон Маркевич подав у відставку з посади головного тренера команди, почали формувати новий тренерський штаб, під керівництвом якого будуть готуватися до старту сезону в УПЛ.

Владислав Лупашко, який цього літа прийшов у Карпати U-19, з високою ймовірністю вже найближчим часом стане коучем львівського колективу. Про це інформує Спортивка.

Мирон Богданович був незадоволений не лише комплектацією команди, як про це повідомлялося раніше. Маркевичу вкрай не подобалися кадрові призначення у менеджменті «зелено-білих». У керівництві львівського клубу з’являлися ті люди, з якими тепер уже екснаставник працювати не хотів (йдеться не про нового генерального директора Андрія Русола).

До речі, сам Русол, до якого досвідчений тренер ставиться добре, умовляв Мирона Богдановича не «рубати з плеча» і залишитися. Проте рішення Маркевича виявилося непохитним, тож той остаточно вирішив залишити тренерську позицію команди зі Львова.

  • У підсумковій турнірній таблиці Першої ліги львівські Карпати посіли друге місце, набравши 65 очок. Їхнє відставання від чемпіона Інгульця склало всього два пункти;
  • У сезоні 2024/25 років Карпати знову виступатимуть в УПЛ.