Колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич поділився думками щодо трансферів “біло-синіх” цього літа.

“Щодо Піхальонка – футболіст на виду і з досвідом, досить хороший на рівні УПЛ. Як його буде використовувати, і на якій позиції тренерський штаб Динамо – мені самому буде цікаво подивитися. Але він гравець якісний і може з глибини грати, плеймейкера зіграти. Це гарне придбання для Динамо. Щодо Брагару скажу, що хлопець він активний і має скласти конкуренцію. А от чи витримає? Це інше питання, тому що заграти в Динамо не всім футболістам вдається. 

Колумбійця Себальйоса не бачив, не знаю. У мій час була проблема з нападниками, зараз із центральними захисниками. Конкуренція однозначно не завадить, тому що не потрапляння до єврокубків на користь Динамо не йде. До якого турніру сьогодні Динамо готове, Ліга чемпіонів, Ліга Європи чи Ліга конференцій, я не можу сказати. Але Динамо однозначно має грати в єврокубках.

Динамо хоче підписати форварда Зорі, за якого пропонують Андрієвського або Шепелєва на вибір із доплатою? Хороший нападник ніколи не завадить. Можна буде варіювати тактику, грати у два форварди. Ванат для УПЛ – це чудовий форвард, ефективний. Але для єврокубків потрібен потужніший гравець. Навіть для конкуренції, тому що, крім Ваната, хто є? Молодий Пономаренко?” – поділився Хацкевич у інтерв’ю Українському футболу.