Генеральний директор “Чорноморця” Анатолій Мисюра розповів про те, чи правда що “Чорноморець” попросив Олексія Антонова повернути 140 тисяч гривень за навчання після його відходу в “Олександрію”

В ТаТоТаке була інформація, що “Чорноморець” попросив Антонова повернути гроші за навчання і отримання Pro-диплому. У підсумку Антонов повернув 140 тисяч гривень. Це правда?

Те джерело, на яке ви робите посилання, занадто драматизує цю ситуацію. Тренер “Чорноморця” Олексій Антонов вирішив підвищити рівень своєї кваліфікації. Чи підтримав ФК “Чорноморець” фахівця в цьому прагненні? Безумовно.

Але коли фахівець вирішує змінити місце роботи – а я наголошую, що не ми були ініціаторами припинення трудової угоди – то виходить, що клуб за власні кошти готував тренера для іншої команди. Можливо, безпосереднього конкурента. Відкрию таємницю: сейфи більшості українських клубів не настільки переповнені, щоб займатися благодійною діяльністю на користь суперників. 

Якщо ми витрачаємо таку суму, то маємо бути впевнені, що це допоможе клубу у вирішенні спортивних завдань. Pro-диплом Олексія Геннадійовича Антонова, безумовно, допоможе у вирішенні спортивних завдань. Але не “Чорноморцю”.

Нагадаємо, Антонов із грудня 2021 року обіймав посаду помічника Романа Григорчука, а зараз обіймає аналогічну посаду в “Олександрії”.