Форвард юнацької збірної України та київського “Динамо” Матвій Пономаренко цікавий клубам із декількох європейських чемпіонатів.

Головним претендентом на молодого гравця залишається “Севілья”. Керівництво іспанського клубу хоче викупити у киян контракт Пономаренка, повідомляє “ТаТоТаке”.

Найближчими роками головною надією “Динамо” в атаці може стати 18-річний форвард Матвій Пономаренко. Молодий футболіст забив минулого сезону 24 м’ячі та декілька разів виходив на поле у матчах за основну київську команду.

Фактурний, швидкий та технічний футболіст привернув увагу європейських команд. Контракт Пономаренка з “Динамо” діє до літа 2026 року, і кияни не мають наміру продавати свого вихованця. Проте “біло-сині” можуть отримати декілька пропозицій щодо гравця.

Окрім іспанців, у послугах Пономаренка зацікавлені два представники англійської Прем’єр-ліги. Йдеться про “Брентфорд” та “Вулвергемптон”, які продовжують стежити за розвитком Матвія.

Керівництво “Динамо” найближчими місяцями запропонує Пономаренко продовжити контракт із київським клубом. У новому сезоні форвард частіше виходитиме на поле у складі головної команди.