Колишній захисник збірної України Микола Морозюк висловився щодо ексгравця національної команди та зрадника Анатолія Тимощука, заявивши, що для нього більше не існує такої людини.

У ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua колишній захисник збірної України Микола Морозюк розповів про своє ставлення до ексгравця національної команди, що зараз проживає в Росії, Анатолія Тимощука:

«Я б хотів, щоб він мене не впізнав на вулиці і в протихід зарядити йому зі всієї сили з кулачини, коли він цього не очікує. Для мене цієї людини просто не існує.», – сказав Морозюк.

Нагадаємо, що Тимощук мешкає в Росії з 2017 року та жодного разу не висловився щодо повномасштабного вторгнення в Україну.

Анатолій Тимощук був рекордсменом за кількістю зіграних матчів за збірну України – 144 поєдинки у складі жовто-синіх.

КДК УАФ ухвалив рішення позбавити Тимощука всіх титулів, нагород, почесних звань, тренерської ліцензії та довічно заборонили займатися футбольною діяльністю на території України.

Микола Морозюк грав за національну збірну України у період з 2010 по 2017 роки. За цей час захисник провів 14 поєдинків, в яких йому вдалось відзначитись одним забитим голом.