Уже колишній захисник київського “Динамо” Олександр Сирота став гравцем “Маккабі” Хайфи. Про це повідомляє пресслужба ізраїльського клубу.

Трудову угоду сторони підписали на один рік. При цьому у “Маккабі” залишається право викупу 24-річного футболіста. Зазначається, що Сирота отримав ізраїльський паспорт, і буде числитися як громадянин саме цієї країни.

“Хочу виграти всі можливі титули, дуже радий приєднатися до найбільшого клубу Ізраїлю. Тут приголомшлива публіка, і я з нетерпінням чекаю зустрічі з ними”, – сказав Сирота.

“Незважаючи на його молодість, Олександр має досвід у боротьбі за трофеї, також великий єврокубковий досвід у різних турнірах. Хочу побажати Олександру швидку акліматизацію в новому домі та багато успіхів у спільних завданнях у нашому клубі. Ласкаво просимо”, – заявив спортивний директор “Маккабі” Галь Альберман.

Сирота – вихованець “Динамо”. За основну команду Олександр виступав з 2019 року, і відтоді взяв участь у 85 матчах. Також на його рахунку 2 гри за збірну України.