Одеський “Чорноморець” може в майбутньому отримати нових власників. Про це повідомляє одеський журніліст В’ячеслав Кульчицький.

За його інформацією, в придбанні “Чорноморця” зацікавлена американська компанія ALLRISE CAPITAL. Зазначається, що компанія проявляє інтерес до одеського клубу протягом довгого часу.

«Є потенційні інвестори – це американська компанія ALLRISE CAPITAL. Вони вже давно хочуть придбати клуб, ще з часів правління Леоніда Клімова, який досі має певні стосунки до “Чорноморця”.

Нинішні інвестори Кауфман та Грановський ведуть торги з ними. Наскільки я знаю, то американська компанія зацікавлена. Зрозуміло, що одні хочуть великі гроші, а інші маленькі.

Ця компанія, придбавши стадіон, вирішила створити в Одесі жіночу команду під назвою “Сістерс”. Вони вийшли з Першої ліги у Вищу та мають амбітні плани.

Вони вже продемонстрували свої наміри й це дає підстави вболівальникам “Чорноморця” дивитися у майбутнє з оптимізмом. Єдина проблема зараз – це тренерський штаб та виконавці.

Дуже довго запрягається цей процес, а як буде далі невідомо. Не виключаю, що це може статися найближчим часом”, – цитує Кульчицького “Український футбол” із посиланням на YouTube-канал “BurBuzz”.