Зранку в неділю, 7 липня, делегація Динамо вирушила на навчально-тренувальний збір, що проходитиме в Австрії, повідомляє офіційний сайт київського клубу.

«Біло-сині» автобусом дістануться з клубної бази у Віті-Литовській українського-польського кордону, перетнуть його, після чого вилетять з Жешува до Зальцбурга. Цього року команда проводитиме тренувальний збір в австрійському Тиролі.

Динамівські збірники – учасники Євро-2024 приєднаються до команди вже в Австрії. Загалом у тренувальному зборі Динамо візьмуть участь 29 виконавців:
Воротарі: Бущан, Нещерет, Моргун, Ігнатенко
Захисники: Попов, Сирота, Малиш, Себальйос, Дубінчак, Тимчик, Біловар, Дячук, Вівчаренко
Півзахисники: Андрієвський, Караваєв, Ярмоленко, Буяльський, Шепелєв, Волошин, Піхальонок, Бражко, Кабаєв, Царенко, Пашко, Діалло, Лонвейк, Шапаренко
Нападники: Супряга, Ванат

Не буде в розташуванні Динамо Максима Брагару, Миколи Михайленка та Валентина Рубчинського, які гратимуть за олімпійську збірну України на ОІ-2024 у Парижі.

Низка гравців, а саме Вячеслав Суркіс, Тарас Михавко, Назар Балаба, Олексій Гусєв, Андрій Маткевич та Матвій Пономаренко – в розташуванні юнацької збірної України U19.

В Австрії у Динамо запланована низка контрольних матчів, зокрема проти німецьких Падерборна та Шальке-04, а також данського Брондбю. Список спарингів «біло-синіх» під час тренувального збору буде більш широким – про суперників та дати матчів буде повідомлено додатково.