Колишній тренер «Олександрії» та «Миная» Володимир Шаран поділився враженнями від заявки збірної України на Олімпіаду-2024.

«Думаю, що не тільки я, а й тренерський штаб олімпійської збірної теж незадоволений тим, що мають, це у плані гравців, які повинні були зіграти на Олімпіаді.

Чесно кажучи, я здивований. Я розумію, що наші футбольні клуби ставлять перед собою свої завдання, але Україна потрапила перший раз на Олімпійські ігри. Я думаю, що їм потрібно було підсилити нашу олімпійську збірну.

Підсилили б Трубін і Бондаренко. Для мене це ті гравці, які потрібні нашій збірній. Я розумію, що Судакова «Шахтар» не відпустить, але відпустили, слава Богу, хоча б Криськіва і Сікана, це вже непогано. Ну і «Динамо» могло відпустити Нещерета, якщо Трубіна немає. Я не знаю, чому так сталося, він хотів грати на Олімпіаді.

Переносити старт УПЛ теж не будуть, хоча, я думаю, що без Бондаренка і Судакова «Шахтар» у першому і другому турах переміг би. Не знаю, мені так здається. Наскільки я знаю, хлопці дуже хотіли грати на Олімпійських іграх», – сказав Шаран.

Нагадаємо, на олімпійському футбольному турнірі збірна України зіграє з командами Аргентини, Марокко та Іраку. Українці зіграють свої матчі 24, 27 та 30 липня.