Головний тренер збірної Бразилії Дорівал Жуніор скаржиться на відсутність Вінісіуса Жуніора, який через дискваліфікацію не зможе брати участь у чвертьфіналі Кубка Америки.

23-річний форвард збив Хамеса у заключному матчі групового етапу, у якому Бразилія та Колумбія зіграли внічию (1:1). І одержав жовту картку. Вінісіус Жуніор звернувся до рефері, але його протести були марними, і тепер Селесао зустрінеться з Уругваєм без свого лідера, оскільки він відбуватиме дискваліфікацію на одну гру через перебір жовтих карток.

Головний тренер збірної Бразилії Дорівал Жуніор висловив своє розчарування після гри, заявивши ЗМІ: «Це було дуже дивне попередження. Це було перше порушення у грі. Але люди кажуть, що нам потрібно навчитися грати без своїх великих зірок, тому зараз саме час.

У певні моменти ми не матимемо важливих гравців. Ми вже втратили Неймара. Це момент, коли інші гравці мають активізуватись».

Вінісіус Жуніор нині ділить друге місце у гонці за “Золоту бутсу” цьогорічного турніру з двома голами, поступаючись лише аргентинцю Лаутаро Мартінесу (чотири).

Бразилія зустрінеться з уругвайською командою, яка, схоже, готова поборотися за свій перший Кубок Америки з 2011 року. Команда Ернесто Вальверде виграла усі три матчі у групі.

Поєдинок між Уругваєм та Бразилією у чвертьфіналі Кубка Америки відбудеться у Лас-Вегасі у суботу, 7 липня.