Півзахисник збірної Німеччини Тоні Кроос вважає, що виступ Бундестім на Євро-2024 вже ніяк не можна назвати катастрофічним.

– Ми вийшли до чвертьфіналу і думаю, що цим досягли своєї мінімальної мети. Незалежно від того, як закінчиться гра з іспанцями, Євро-2024 не вважатиметься для нас катастрофою. Тим не менш, і вихід до півфіналу не буде якимось бонусом, бо ми поставили собі за мету стати чемпіонами. Наша мета зараз – продовжувати прогресувати, і ми віримо, що ми можемо зробити саме це, – заявив Тоні Кроос.

Нагадаємо, що один із лідерів збірної Німеччини вже попрощався з Реалом, кольори якого захищав більшу частину своєї кар’єри. І будь-який матч на Євро-2024 може стати для Крооса останнім.

– Ми дуже докладно вивчили Іспанію та знаємо її сильні та слабкі сторони. У п’ятницю ввечері на полі по обидва боки буде багато якісних гравців. Зустрічаються дві команди, яким подобається володіти м’ячем. Іспанія показала хороший футбол на цьому турнірі, але й ми також. Я не думаю, що ця гра буде нудною. Ми чудово підготовлені, – вважає Кроос.

Чвертьфінальний матч Євро-2024 Іспанія – Німеччина відбудеться у п’ятницю, 5 липня, і розпочнеться о 19:00 (час – київський).