Популярний ведучий Ігор Циганик розповів про ситуацію в Карпатах. У львівському клубі блокують трансферні кандидатури, що пропонує Мирон Маркевич.

Ситуація в стані Карпат не стає спокійнішою, а склад за місяць до старту УПЛ досі не сформовано.

Ігор Циганик висловився стосовно того, що шеф-скаут клубу Гліб Корнієнко знаходиться у Бразилії.

«Я важко уявляю, як можна формувати українську команду з Бразилії. Я так розумію, що зараз майбутній генеральний директор Карпат [Андрій Русол] збирає команду з того клубу [Дніпра-1], де він поки що працює. Може скластися така історія».

Окрім цього, ведучий розповів про свою розмову з головним тренером львів’ян Мироном Маркевичем.

«Він каже, що поки що обмежена кількість футболістів у команді. Важко буде починати тренувальний процес, якщо найближчим часом не відбудеться підсилення. Я так розумію, що не те що певний конфлікт є, але блокуються ці пропозиції, які дає Маркевич, на рівні скаутської служби».

Не оминув Циганик і тему неповаги до Маркевича з боку клубу.

«Я такого не пам’ятаю у футболі, щоб так яскраво демонстрували… Маркевич легендарна постать для Львова, він не може залежати від когось. Треба швидше визначатися, бо можна в останній момент дати певних футболістів, а хто буде їх готувати?

Від того, як команда стартує, буде залежати багато чого. Зараз процес затягується достатньо серйозно».

Експерт зазначив, що прихід Владислава Лупашка в команду U-19 спрямований проти Маркевича.

«Я знаю Маркевича давно, він гонорова людина і триматися за місце не буде. Тим більше, що у нього спиною є певна історія. Але ми ж розуміємо, що взяли тренерський штаб в U-19 для того, щоб через деякий час замінити [Маркевича]», – розповів журналіст в ефірі програми «Циганик LIVE».