Болонья та Брест проявляють зацікавленість у трансфері нападника Брюгге та збірної України Романа Яремчука.

1 липня завершилася оренда Яремчука у Валенсії, після чого він повернувся в Брюгге. Інтерес до форварда вже виявив Трабзонспор, який був готовий заплатити за українського форварда 8 мільйонів євро, а самому Роману суттєво підвищити зарплату, проте пропозиція турецького клубу була відхилена.

Сам Яремчук хотів би продовжити свої виступи у Валенсії, однак через високу зарплату форварда (4 мільйони євро за сезон) цей варіант є нереалістичним, а сама Валенсія готова робити ставку в нападі на молодшого Рафу Міра.

Повідомляється, що сам Яремчук зацікавлений перейти до клубу із серйозними амбіціями, якщо не в топ-лігу, то як мінімум приєднатися до учасника Ліги чемпіонів. Інтерес до українця вже виявляють італійська Болонья та французький Брест, а сам Яремчук розглядає ці варіанти як набагато вигідніші для себе. Болонья і Брест поки що не готові задовольнити вимоги Брюгге щодо суми трансферу, але все є предметом переговорів.

Яремчук має контракт із Брюгге до 2026 року. Минулий сезон українець провів в оренді у Валенсії. Роман зіграв за іспанський клуб 29 матчів, у яких забив чотири м’ячі.

Болонья минулого сезону фінішувала п’ятою в Серії А, що дозволило здобути путівку до Ліги чемпіонів. У головному клубному турнірі Європи наступного сезону виступить і Брест, який фінішував третім у французькій Лізі 1.