Захисник «Шахтаря» Іраклі Азаров поділився думками щодо виступів збірної Грузії на Євро-2024.

– Що ти можеш сказати з приводу виступів збірної Грузії на Євро? І чи пишаєшся ти ними?

– Звичайно, я щасливий. Насправді, вся країна чекала, аби ми нарешті вперше вийшли на чемпіонат Європи. І ми бачимо, що футболісти грають душею та сердцем заради людей. Вважаю, що заслужили на те, аби вийти до 1/8 фіналу.

Дуже впевнено провели всі три матчі. Завоювали серця багатьох людей, тому вже навіть іноземні фанати починають за них вболівати і говорити про них. Звісно, я неймовірно радію виступам хлопців на турнірі і зичу їм успіхів у протистоянні з Іспанією в 1/8 фіналу.

– Що тебе вразило найбільше під час виступів грузинів на чемпіонаті Європи?

– Щиро кажучи, надто нічого не здивувало, адже я знаю хлопців і їхню силу та бажання. Я щодня з ними на зв’язку. Вірив, що вони зроблять усе, аби вийти з групи.

– Стовідсотково ти підтримуєш зв’язок з Гіоргі Гочолейшвілі. Що він розповідає? Яка там атмосфера, які у нього емоції від того, що він перебуває там?

– Так, ми вчора розмовляли. Звісно, у команди надзвичайні емоції. В усіх гарний настрій. Це зрозуміло, адже останніми днями пишеться неймовірна історія. Я також щасливий.

Найголовніше, що хлопці щодня роблять все необхідне, аби потішити наших уболівальників та прославити країну, – сказав Азаров.

Збірна Грузії в 1/8 фіналу Євро-2024 зіграє проти Іспанії. Матч пройде 30 червня, початок о 22.00.