Гравець Реалу та збірної Франції Кіліан Мбаппе з’явився на тренуванні у новій захисній масці. Мбаппе досі в пошуках ідеального варіанту. Польська компанія навіть пропонувала виготовити гравцю маску, як у черепашок-ніндзя.

Схоже, що Мбаппе ніяк не може знайти зручний захист для свого носа. На тренуванні збірної Франції перед матчем з Бельгією він знову змінив маску. Цього разу колір маски залишився чорним, однак її форма зазнала значних змін.

До прикладу, як виглядала маска у грі проти Польщі:

Мбаппе ніяк не може підібрати собі зручну маску на Євро-2024 1

Фото: Gettyimages.com

Ще раніше Мбаппе одягав маску у кольорах прапора Франції. Однак через консервативні правила UEFA гравець не зміг у ній зіграти. Мовляв, вона занадто яскрава та привертає забагато уваги.

Мбаппе ніяк не може підібрати собі зручну маску на Євро-2024 2

Фото: Gettyimages.com

Водночас за інформацією порталу Goal, Мбаппе дуже некомфортно грати у будь-якій захисній масці. Переферійний зір футболіста суттєво обмежується. Кіліан ніяк не може звикнути до нового футбольного аксесуару. Форварду доводиться знімати маску прямо під час матчу, бо в ній стає спекотно, а волога та піт потрапляють прямо в очі. 

Мбаппе ніяк не може підібрати собі зручну маску на Євро-2024 3

Фото: Gettyimages.com

Нагадаємо, що лідер Ле Бльо зламав ніс у матчі першого туру проти Австрії. Спочатку з’явилася інформація, що гравець потребує операції та пропустить ЧЄ-2024. Але згодом стало відомо, що Кіліан уникне втручання лікарів, однак гратиме у спеціальній масці.

Додамо, що на стадії 1/8 фіналу Євро-2024 збірна Франції зіграє проти Бельгії. Матч відбудеться в понеділок, 1 липня, початок о 19:00 за Києвом. Переможець зіграє з тріумфатором у парі Португалія – Словенія.