Захисник Динамо Денис Попов розповів про враження після перших тренувальних днів на літніх зборах.

Нагадаємо, що на тренувальній базі у Віте-Литовській зараз зібралися гравці киян, не задіяні у національній збірній України. Загалом у заняттях беруть участь 28 футболістів.

“У нас зараз великі навантаження, тому трохи важкувато. Але хлопці виконують усю роботу, стараються – думаю, всі готувалися під час відпустки. Зараз після інтенсивного циклу матимемо один напіввихідний, і далі будемо продовжувати готуватися у дворазовому режимі”, – зазначив футболіст.

Попов також поділився своїми очікуваннями від майбутнього закордонного збору, який цього року кияни проведуть в Австрії.

“Зараз потрібно привести всіх гравців до спільних кондицій, набігати певний кілометраж, набрати фізичні кондиції. На зборах, як завжди, тренерський штаб буде награвати певні зв’язки та комбінації, і вже ближче до офіційних матчів будуть визначатися зі складом”, – сказав Попов.

Додамо, що у кваліфікації Ліги чемпіонів суперником команди Олександра Шовковського буде Партизан. Перший матч кияни проведуть удома – 23/24 липня, а другий – 30/31 на виїзді.