Півзахисник Руслан Бабенко поділився емоціями від повернення до ФК Полісся.

Нагадаємо, що вчора футболіст підписав зі своїм колишнім клубом дворічний контракт. Раніше Бабенко вже виступав за “вовків” у неповному сезоні 2021-2022 (10 матчів за півроку).

“Ефект дежавю, бо знову в Поліссі. Але судячи з умов, які тут є – це не ефект дежавю, бо все на іншому рівні. І я так само адаптуюсь по-новому, як і всі, в плані бази, в плані всього, що тут змінилося.

Я з багатьма спілкувався, всі казали, що тут багато чого змінилося. Але коли приїхав реально був шок. Немає інших слів.

Я вважаю, що якби я не прогресував ці два роки – мене б сюди не запросили. Думаю, що для мене останні два роки в кар’єрі були успішними. За це саме мене сюди й запросили, багато хто хотів би зараз опинитись в Поліссі. Наразі Полісся неймовірно швидко стає брендом українського футболу і я дуже ціную, що я тут. Буду намагатися з кожним днем відповідати рівню”, – зазначив футболіст в інтерв’ю клубній прес-службі.

Додамо, що попереду у Полісся дебют у Лізі конференцій, де суперником українського клубу буде Олімпія Любляна. Перший матч Полісся проведе на виїзді 25 липня, а матч-відповідь – 1 серпня на домашній арені польського Пяста.