Головний тренер “Руху” Віталій Пономарьов поділився думками про новачка “Руху” – 21-річного нападника Ігоря Краснопіра.

– Ми дуже хотіли підписати Ігоря Краснопіра, адже це дуже хороший та перспективний футболіст. Він виступає за молодіжну та олімпійську збірні України. Вважаю, нам не вистачало такого гравця – саме центрфорварда такого типу. Думаю, він зможе прогресувати в “Русі” та допоможе нашій команді. 

Ми вже спілкувались, я доніс йому свої вимоги та ігрові принципи клубу. Мені дуже сподобалось як Ігор на все реагує та поводить себе як на полі, так і за його межами. Він – вмотивований молодий хлопець, який хоче прогресувати і досягати найвищих результатів. 

У клубі є всі умови для розвитку молоді, тож це також допоможе гравцю зростати та проявити себе. Переконаний, що Ігор під час вибору команди, за яку він виступатиме надалі, також врахував це і саме тому обрав “Рух”.

Тут багато його однолітків, з багатьма гравцями він перетинався у молодіжній та олімпійській збірних України. Попри молодий вік Ігор дуже відповідальний і я думаю, що він швидко адаптується та принесе клубу дуже багато користі, – сказав Пономарьов для клубної пресслужби.