Півзахисник збірної України та київського Динамо Володимир Бражко прокоментував виступ національної команди на Євро-2024.

“Я думаю, ми непогано зіграли [з Бельгією]. Звичайно, не вистачило реалізації, але дуже сумно, що ми не вийшли [далі]. Хотілося вийти у плей-офф, але ми програли плей-офф у матчі з Румунією”.

“Складно грати проти всієї збірної Бельгії. І Лукаку, і Де Брейне зіркові футболісти високого рівня. Але з Лукаку грав Сваток, я вважаю, що він з ним впорався. Я грав проти Де Брейне, звичайно, було цікаво і хотілося зіграти на такому рівні. Я задоволений командою, але нам не вистачало реалізації моментів.

“Нема кого звинувачувати, треба забивати. Завдяки голам ми могли пройти далі”.

Збірна України у заключному турі групи Е зіграла внічию з Бельгією (0:0). Команда Сергія Реброва залишилася на четвертому місці та вибула з Євро-2024. Вперше в історії ЧЄ команда із чотирма очками посіла останнє місце у своєму квартеті.

За даними спеціалізованого порталу Трансфермакт, збірна України – команда із найдорожчим складом, яка вилетіла з Євро-2024 вже після першого етапу. При цьому збірна України – друга наймолодша команда Євро-2024, яка вилетіла після групового етапу. Середній вік синьо-жовтих – 26,4 роки.