Вінгер збірної України Віктор Циганков підбив підсумки виступів синьо-жовтих на чемпіонаті Європи у Німеччині.

Нагадаємо, що команда Сергія Реброва вчора не змогла перемогти Бельгію та завершила груповий етап турніру на останньому місці у своїй групі.

“На жаль, не про таке Євро я мріяв. Готуватись стільки часу ментально і фізично, щоб на самому початку першої гри його закінчити… Не має ніяких виправдань, тільки біль і розчарування. Хотілось подарувати позитивні емоції своїй сімʼї, друзям та українському народу, але цього не вдалось.

Попри все погане, що трапляється, чекаю наступного шансу, щоб почати знову. І до поки я граю у футбол, я не збираюсь здаватись. Тому що здаватись – це точно не про українців. І точно не про мене.

Дякую людям за підтримку упродовж цього маленького відрізку. Команда правильно відреагувала на невдачу і показала, що ми можемо конкурувати зі всіма. Дійсно вірю, що нам ще буде що святкувати”, – написав у своему інстаграмі Циганков.

Додамо, що на Євро-2024 збірна України розгромно програла Румунії у першому матчі (0:3) та перемогла Словаччину у другому турі (2:1). Два голи збірної України забили Микола Шапаренко та Роман Яремчук.