Збірна Чехії має одне очко після поразки від Португалії та нічиєї з Грузією. Перемога у сьогоднішньому матчі забезпечить підопічним Івана Гашека вихід у плей-офф на Євро-2024.

“Ми повинні виходити на гру з думкою, що хочемо перемогти. Ми приїхали сюди з метою вийти з групи. Ми не сприймаємо це так, ніби ми щось сказали в повітрі. Якщо ми не вийшли, ми сприймаємо це як поразку. Ми сказали це на початку і наполягаємо на цьому. Від команди йде позитивна енергія. Я радий, що навіть гравці, які отримують не так багато можливостей або взагалі не виходять на поле, відчувають її. Це одна з причин, чому ми хочемо перемагати і розвиватися. Це також для того, щоб дати хлопцям, які працюють тут щодня, ще одну можливість вийти на поле. Я вірю в команду, у неї є майбутнє, і хлопці згуртувалися. Я вірю, що це буде видно на полі. Ми знаємо, скільки людей прийде знову вболівати, скільки людей хочуть, щоб ми пройшли далі. Ми зробимо все можливе, щоб порадувати не тільки себе, але й людей, які прийдуть вболівати за нас, і не розчарувати їх”, – цитує Івана Гашека České Noviny.

Варто зазначити, що під питанням участь одного з лідерів збірної Чехії Патріка Шика, який отримав травму під час матчу з Грузією. Додамо, що гра між Чехією та Туреччиною відбудеться 26 червня о 22:00 за київським часом.