Вболівальники збірної Бельгії вже прикидають турнірні розклади.

Cogez: “Яка різниця, яке місце посідати? Навіть якщо Бельгія буде другою та зіграє з Францією, то в цьому немає нічого жахливого. З французами навіть поляки на рівних грали, а в них набагато слабкіша команда, ніж у нас. Просто вигравайте у України, а решта вже не залежить від нас”.

Alihno: “Якщо Словаччина справді домовилася зіграти з Румунією внічию, то вони мають проблеми з інтелектом. Словаки розуміють, що в цьому випадку вони виходять на Іспанію та вилітають із чемпіонату Європи? А якщо виграють у Румунії, то можуть посісти перше місце. Тому я не вірю у такі заяви”.

Claes: “Україні не звикати грати договірні матчі. Я впевнений, що вони спеціально програли Австрії на Євро-2020. Я пам’ятаю, який тоді був скандал. Українці не хотіли посідати друге місце, а австрійці не хотіли ризикувати і чекати, чи зможуть вони вийти з третьої позиції. Україна тоді ризикнула та вийшла на Швецію, а могла теоретично зіграти з нами в одній сітці. Австрія ж потрапила на Італію та програла. Я веду до того, що українці люблять ризикувати. Тож нехай зіграють із нами на нічию”.