Відомий телеексперт Віктор Леоненко поділився своїми очікуваннями від завтрашнього матчу Україна – Бельгія. Особливу увагу він приділив Ромелу Лукаку, від якого, ймовірно, виходитиме основна загроза нашим воротам.

“Лукаку свого часу нейтралізував Хачеріді. Інших прикладів не знаю. У нашому випадку на нейтралізацію бельгійського форварда потрібні двоє футболістів. До нього підступитися важко, має бути підстраховка. Бажано в опорній зоні. Там, звідки Тілеманс забив румунам. Один ззаду не пускає, інший блокує можливі передачі в опорній зоні. Лукаку – це такий хлопець, як Саленко. Той, щоправда, біг, і, як то кажуть, на плечах ще когось ніс”, – сказав Леоненко в інтерв’ю Футбол 24.

Проймаючи всю складність гри з таким суперником, Леоненко все ж таки бачить шляхи до перемоги:

“Словаки визнали, що їм пощастило у грі з Бельгією. Сподіватимемося, що і до нас фортуна повернеться обличчям. Ми багато голів самі собі привозимо. Подарунки суперникам вже на Євро зробили Лунін та Зінченко. Тому нам помилятися взагалі не можна, бо маємо проблеми зі створенням гольових моментів. Сподіватимемося, що бельгійці не лише самі гратимуть, а й нам дозволять. Тоді у контратаці спробуємо забити”.