Сьогодні о 19:00 на “Олімпійському стадіоні” в Берліні зустрінуться Нідерланди та Австрія.

Обидві команди претендують на вихід з групи D, тим паче кожна з них має теоретичні шанси, аби потрапити у плей-офф з першого місця.

Головний тренер “помаранчевих” Рональд Куман на передматчевій пресконференції підкреслив, що його підопічним треба зберігати концентрацію та стійкість на полі протягом усього поєдинку.

“Звичайно, ми хочемо бути номером один у нашій групі. Це те, чого ми хочемо досягти. Ми повинні грати швидко і добре пасувати, тому що ми повинні перемогти. Австрія грає добре, ми не повинні їх недооцінювати. Вони дуже інтенсивні і не дозволяють супернику будувати гру. Ми повинні бути гострими як бритва. Ми не повинні втрачати м’яч, тому що вони нас знищать. Ми повинні тримати його і бути сильними, щоб уникнути австрійського тиску”, – цитує Рональда Кумана France 24. Крім того, тренера Нідерландів запевнив, що попри невдалу гру Мемфіса Депая на цьому Євро, гравець зіграє у старті проти австрійців.

“Мемфіс має велику цінність для команди. Він грає дуже добре. Він вкрай потрібен команді. Вони повинні віддати йому м’яч. Звичайно, він вийде в стартовому складі. Мемфіс може грати. У нього було багато травм, з якими йому довелося зіткнутися. Звичайно, він повинен грати краще, це ясно для всіх нас. У мене хороші передчуття, тому що він дуже хороший гравець. Він критикує себе відповідно до того, як він грає”, – підкреслив головний тренер Нідерландів Рональд Куман.