Журналіст Ігор Циганик висловився про можливий продаж півзахисника «Динамо» Миколи Шапаренка.

«Чи треба продавати Шапаренка? Питання ціни. Я вам хочу сказати, що наскільки я розумію, президент «Динамо» готовий розглядати будь-яку пропозицію щодо Шапаренка. Але опускатися нижче певного рівня так само ніхто не буде. Я так розумію, тут буде компроміс.

Знову ж таки, загинати ціну і казати про 300 мільйонів, про 500 мільйонів, про 100 мільйонів ніхто не буде. Я думаю, що Ігор Михайлович жартував. Але те, що це той футболіст, який коштуватиме хороші гроші та його можна буде продати за хороші гроші – це факт. Які хороші гроші для Ігоря Михайловича? Я думаю, що пропозиція буде, тому далі буде компроміс. Поспілкуємося після чемпіонату Європи.

Продавати чи не продавати? Ну звичайно продавати. Є можливість когось зараз продавати – треба продавати. Потрібно заробляти гроші для українського футболу. Не треба називати заобрійні суми, а варто шукати компроміс.

Наші футболісти зараз по 50-70 мільйонів коштувати не будуть. 10, 15, 20 і, можливо, 25 – все, це наша стеля, більше – ні. За такі гроші це вартує. Плюс прописувати бонуси, як у «Динамо» зі Забарним, Миколенком та Циганковим. Як і в Трубіна у «Бенфіці», – сказав Циганик.