Український хавбек “Дженоа” і збірної України Руслан Маліновський прокоментував свої виступи в Серії А і повідомив, що не має варіантів для зміни клубу.

“Я згоден зі своєю дружиною, що у нас в Італії багато друзів, у нас там народилася дочка. На даному етапі я почуваюся в “Дженоа” дуже комфортно, у нас класний колектив і тренер, супер уболівальники. На стадіоні завжди неймовірна атмосфера. Коли багато років живеш в Італії, то потихеньку стаєш італійцем.

Я дуже радий, що після “Марселя” перейшов у “Дженоа”. У мене зараз ще два роки за контрактом. Я зіграв понад 150 матчів у Серії А, забив багато голів. Так, у мене не завжди все складалося добре. Але мене викупили за три місяці до кінця сезону, це дуже приємно. Дженоа заплатив дуже великі гроші за 31-річного футболіста.

Але є інша частина футболу – це менеджмент. У деяких клубів є великі борги, тому вони купують гравців, щоб потім їх краще продати. Думаю, Дженоа має завдання поборотися за вищі позиції, ніж минулого сезону. Тому вони купили мене. У мене немає жодних варіантів, тому я готуватимуся до нового сезону”, – розповів Маліновський.

Нагадаємо, що Руслан виступав в італійській команді на правах оренди з початку чемпіонату 2023/24. За достроковий викуп контракту українця Марсель отримав 7 мільйонів євро.

В активі Руслана в минулому сезоні – чотири голи і два асисти в 30 матчах за “Дженоа” в цьому сезоні.