Наставник збірної Шотландії з футболу Стів Кларк підбив підсумки зустрічі зі збірною Угорщини. Його підопічні мінімально поступилися (0:1) та залишили турнір.

«Це жорстока гра. Я у ній уже давно. Я розумію, що це жорстока гра. Вам доводиться страждати, і ми страждаємо разом із нашими вболівальниками, ми страждаємо і з тими людьми, які залишилися в Шотландії. Ми всі страждаємо однаково.

Ми створили певні моменти. Було для нас потрібно, щоб футбольні боги були на нашому боці, а сьогодні вони не були на нашому боці.

Це була гра в один гол. Перший тайм був таким, яким він був. Ми володіли м’ячем, у нас був хороший контроль м’яча. Ми не створювали достатньо моментів. Коли ми відкрилися наприкінці, ми створили, але не змогли забити. Не змогли знайти сили забити м’яч у сітку воріт. Іноді після такої поразки потрібно небагато часу, щоби все переварити і зрозуміти, чому гра пішла саме так.

Ми мали великі амбіції стати першою командою збірної Шотландії, яка пройшла груповий етап, але цього не сталося. Це була відкрита гра, важка гра», – сказав Кларк.