Новачок Полісся Данило Бескорований поділився думками стосовно того, чи може житомирський клуб всерйоз претендувати на чемпіонський титул УПЛ.

Нещодавно Полісся офіційно оголосило про підписання Данила Бескоровайного – центральний захисник перейшов з Кривбасу за 600 тисяч євро.

Український футболіст розповів, як він сприймав житомирський клуб раніше.

«Коли почався сезон і Полісся вже було у Вищій Лізі, хоча ще навіть в Першій Лізі всі розуміли, що прийшла амбітна команда, яка хоче здобувати перемоги. Навіть по першому колу ми могли побачити, що Полісся давало дуже гарні результати.

Трошки там щось не вдавалося вже у другому колі, але команда здобула п’яте місце, що дає їй змогу грати в Лізі Конференцій. Я думаю, для першого сезону це дуже гарний результат».

Захисник також висловився стосовно майбутнього Полісся та перспектив цієї команди.

«Вважаю, що Полісся буде рухатися тільки вперед і буде ставити перед собою тільки амбіційні цілі. Мені здається, що чемпіонство теж можливе.

Зараз чемпіонат рівніший, і з кожним ми можемо грати. Думаю, Полісся буде ставити перед собою ціль – зайняти тільки перше місце», – приводить слова Бескоровайного клубна пресслужба.

В минулому сезоні Полісся посіло п’яту сходинку в УПЛ, набравши 50 залікових пунктів.

У другому раунді кваліфікації до Ліги конференцій житомиряни зіграють проти словенської Олімпії.

Матчі пройдуть 25-го липня та першого серпня.