Євген Банада та Андрій Кухарук більше не є гравцями Вереса, який зберіг прописку в Прем’єр-лізі України за підсумками сезону 2023/2024.

Тридцятидворічний центральний півзахисник Євген Банада залишає рівненський Верес. Народний клуб та футболіст вирішили достроково припинити співпрацю за згодою сторін.

До складу рівнян Євген Банада приєднався взимку цього року. За Верес у другій частині минулого сезону півзахисник зіграв 11 матчів: дев’ять у чемпіонаті УПЛ та дві перехідні гри.

«Народний клуб дякує Євгену Банаді за гру та бажає нових спортивних перемог у майбутньому», – пише пресслужба рівненського клубу.

Також двадцятивосьмирічний півзахисник Андрій Кухарук залишає рівненський Верес і отримає статус вільного агента. Після завершення контракту між народним клубом та футболістом сторони вирішили не продовжувати співпрацю.

Андрій Кухарук приєднався до складу «червоно-чорних» минулого літа. У минулому сезоні півзахисник зіграв за Верес у чемпіонаті УПЛ та Кубку України 23 матчі (20 у чемпіонаті УПЛ, один перехідний поєдинок та дві гри у Кубку). Виконав один асист.

«Народний клуб Верес дякує Андрію Кухаруку за співпрацю і бажає нових перемог у подальшій кар’єрі!», – додає пресслужба рівнян.

Верес посів 13-ту позицію в УПЛ за підсумками сезону 2023/2024. У перехідних поєдинках рівненська команда переграла Епіцентр.