Новий старший тренер Карпат U-19 Владислав Лупашко висловився стосовно відносин з наставником першої команди львівського клубу Мироном Маркевичем.

Нещодавно Владислав Лупашко залишив посаду головного тренера Інгульця одразу після того, як виграв з командою Першу лігу.

Спеціаліст перейшов до Карпат, які стали другими після Інгульця, однак очолив лише команду U-19 львівського клубу, а основний склад продовжує тренувати Мирон Маркевич.

Лупашко розповів про свої відносини з легендарним українським тренером. Раніше повідомлялося, що його спеціально заводять в клуб, щоб змусити Маркевича піти за його власник бажанням через велику суму компенсації при розриві контракту.

«Зараз Мирон Богданович активно займається трансферною політикою першої команди. Вважаю, що на даному етапі не треба відволікати його. Звичайно, ми зустрілися, порозмовляли.

Переконаний, що проблем не буде й надалі, ми матимемо якісний діалог. У нас спільні цілі в контексті побудови клубної вертикалі», – приводить слова Владислава пресслужба Карпат.

Нагадаємо, що Лупашко був офіційно визнаний найкращим тренером Першої ліги минулого сезону.
До Карпат він працював лише у системі Інгульця, в якому закінчував кар’єру футболіста.
Карпати U-19 будуть будуватися на базі розформованих Карпат-2.